Expositie mei 2024 Sanne Kabalt

Sanne Kabalt, Icing, 2024

Op het eerste gezicht zie je ramen die met papier beplakt zijn, wat een leegstaand gebouw suggereert. Wanneer je beter kijkt merk je dat het dunne papier waarmee deze ramen gevuld zijn bedrukt is met fotografische details van ijs en sneeuw. Misschien is er een contrast of juist overeenkomst met het weer binnen deze ramen en het weer dat zich op dit moment om je heen bevindt.

Icing is een installatie die reflecteert op de schaarste van strenge winters en koude temperaturen in een veranderend klimaat.

Sanne Kabalt werkt met fotografie en tekst. Ze maakt installaties, video’s en publicaties rond thema’s als rouw, geestesziekte en de relatie tussen mens en natuur. De foto’s die Sanne gebruikte in Icing maakte zij tijdens residenties in Spitsbergen, Zweden en Finland.

www.sannekabalt.com