Audiotour

 

Audiotour door Haarlem

Deze tour neemt je mee langs de bekende en verborgen beelden in het centrum van de stad. Op een verrassende en persoonlijke wijze kom je meer te weten over de kunstwerken op straat. Luister de audiotour van Haarlemsbeeld op je mp3-speler of je smartphone! Deze beelden komen ook aan bod in de drie Haarlemse beeldenroutes. Neem het kleine opvouwbare boekje met de Haarlemse beeldenroutes mee de stad in en luister naar de bijbehorende audiofragmenten!


View Audiotour Haarlemsbeeld in a larger map

1. Laurens Jz Coster – Gerrit van Heerstel (route 1 – 01)

2. Het Matje – Gerrit van Dijk (route 1 – beeld 05)

3. Veranderbare Kubus – Arie Jansma (route 3 – beeld 18)

4. Laurens Jz Coster – Louis Royer (route 1 – beeld 02 & route 2- beeld 12)

5. Zonnevechter – Arthur Spronken (route 1 – beeld 04)

6. Steekspel op ’t Sant – Eric Claus (route 1 – beeld 03)

7. Van A tot Z – Marinus Boezem (route 1 – beeld 07 & route 2 – beeld 13)

Deze audiotour is gemaakt door theatermaker Steven de Jong, “met dank aan” te weten: Wigbolt Kruyver, Minke Kruyver, Bas Heerkens, Gerrit van Dijk
steefdejong.nl

Hoe werkt het?

Kom meer te weten over een kunstwerk door op de link te klikken. Als je het geluidsfragment afspeelt, kan je deze opslaan door met je rechtermuisknop te klikken en ‘opslaan als’ te kiezen. Nu kan je het geluidsfragment op je computer opslaan. Dit bestand kan je nu ook op je mp3-speler of smartphone zetten of in je mediaplayer en iTunes en op elk gewenst moment af te spelen.

———————————————–

Uitgelicht: Audiofragment Hildebrandmonument

Voor Parksessies 2013 heeft Haarlemsbeeld speciaal een audiofragment en een activiteit ontwikkeld rond het Hildebrandmonument in de Haarlemmerhout. Beluister en download hier de audio over de geschiedenis van het Hildebrandmonument in de Haarlemmerhout. En ontwerp op Parksessies een nieuw droomontwerp voor deze mooie plek.

Audiofragment Hildebrandmonument

Beluister het audiofragment hier via youtube:

 

—————————————————

Plaats een reactie